top of page

Cykelfest i Stortorp 2024

Oktoberfest lördagen den 5 oktober

Omslagsbild cykelfest v2.jpg

Varmt välkommen hem till grannarna i Stortorp

Cykelfesten i Stortorp har återuppstått efter några års paus. Det här blir den nioende cykelfesten i vårt härliga områdes historia.

 Här bjuds du in att bjuda in grannarna till dig och bjuda in dig själv till grannarna. 

Låter det krångligt? Det är det inte, vi lovar.

Du som är över 18 år och bor i Stortorp behöver bara anmäla dig, så löser sig resten.

 

Vi finns på Facebook 

Oktoberfest i Stortorps tappning

Du som köpt biljett klär dig i din bästa tyrolerdräkt och tar cykeln till Stortorpsparken lördagen den 5 oktober, där vi börjar med fördrink klockan 17:00.

Du kommer i förväg ha fått veta vilken rätt du ska bjuda på: förrätt, varmrätt eller dessert. Men hemma hos vilka du ska äta de andra två rätterna och vilka som kommer hem till dig, det får du inte veta förrän det är dags att ge sig ut och cykla. 

Sedan åker du helt enkelt runt för en tre-rätters på temat Oktoberfest hemma hos och tillsammans med olika grannar här i Stortorp.

Efter middagen möts vi alla i Stortorpsparken igen där det blir det fest med

ompa-ompa musik och allt sånt där.

oktoberfest-4566791_1280.jpg

Köp biljett redan idag

Begränsat antal platser finns tillgängliga fram till den 16 september.

Om du köpt biljett men får förhinder kan du överlåta den till någon annan som bor i området. Ingen återbetalning.

Priset per person är 250 kronor.  

Betalning sker via Swish, du får din biljett efter att du betalat.

Klicka hem dina biljetter här

Inom några dagar får du mejl med bekräftelse och betalningsinstruktioner till e-postdressen du angivit

Slutsålt

För dig som gillar mycket information

Det känns fantastiskt kul att återuppliva denna roliga tradition och bjuda in till den nionde Cykelfesten i Stortorp

 

Hur du anmäler dig:

Anmälningar sker via bokningsformuläret här ovanför eller via e-post till caroline.seblad@outlook.com.

Du får bekräftelse på din bokning och betalningsinformation via e-post. Dina biljetter är säkrade först när du betalat för dem.

Så här går det till:

Årets tema är Oktoberfest. Precis som tidigare är det helt fritt för var och en att göra sin tolkning av detta, all in eller small in!

Alla deltagare samlas i Stortorpsparken för fördrink klockan 17.00. Under fördrinken får ni veta vart ni ska ta vägen under kvällen, som inkluderar tre cykelburna stopp. Vid ett av stoppen bjuder ni på en rätt i ert hem. Vid två av stoppen blir ni bjudna på rätter i andras hem. Vid varje stopp träffas 6 personer, alltså 3 par, det är olika par vid varje stopp. Med andra ord äter ni middag med 6 olika par under kvällen.

Förberedelser:

Räkna med att du kommer ha cirka 15 minuters på dig att förbereda din rätt när ni är hemma hos dig. Du bör därför förbereda mat, dryck och dukning tidigare under dagen. Vilken rätt ni ska bjuda på meddelas en vecka före festen via e-post. Vilka ni ska till och var ni ska äta, får ni reda på när vi väl är igång. Det går inte att påverka vem man blir bjuden till eller vilken rätt man ska bjuda på.

De får vara med:

 

Festen är en privat och barnfri tillställning. Alla som bor i Stortorp och är över 18 år är bjudna, men antalet platser är begränsat och man måste ha biljett för att få vara med.  Det finns inget efterinsläpp, dvs endast de som varit med på cykelrundan får komma på efterfesten.

Dela gärna inbjudan till grannar som du tror vill komma.

Det ingår i priset:

Det kostar 250 kronor per person att vara med, det vill säga 500 kronor per par. Är du singel deltar du på egen hand eller så hittar du någon som vill vara med.

Pengarna går oavkortat till lokalhyra, fördrink, musikanläggning mm. Du betalar själv för maten du bjuder på hemma hos dig och kanske några drinkar till självkostnadspris på efterfesten. 

Vid förhinder:

Om ni får förhinder i sista minut så blir det trixigt för schemaläggningskommittén. Vi vill därför att ni själva i första hand hittar en ersättare om ni måste avboka efter den 16 september. Om bara en av er får förhinder så är vi mer än glada om den andra personen kan delta själv - vi lovar att ta väl hand om honom eller henne. 

Återbetalning är inte möjligt, men du kan som sagt överlåta biljetten till någon annan i området. Meddela oss alltid vid ändringar, så vi kan ändra i schemat.

Det är vi som ordnar festen:

Maria och Martin Königsmark på Alpbacken 

Tommy och Caroline Seblad på Branta Backen

All kontakt sker via mejl till caroline.seblad@outlook.com

bottom of page